ПОДАРИ СИ НОВА ЕНЕРГИЯ !
         Вила Диди в Златица е монолитна сграда, сгушена в южния склон на Стара планина, с красива гледка към Средногорието и Средна гора. Нашата мисия е да споделим с вас на разумна цена невероятно кътче с уникална енергия, вълшебни природни дадености и магнетичност. Като "машина на времето" ще ви прехвърлим в отминал бит и уют съчетан с умерен лукс и комфорт. Зад привидния наивизъм на не далечното ни минало съхранено при нас, стои професионално отношение,  оборудване,  криейтност и база , за да създадем  събитие от присъствието ви! На Вила Диди може да се отдадете на разумен отдих, да чете книги от библиотечката, да чуете гласа на планината, да заредите тялото си с енергия, а душата с емоция.На Вила Диди , може да се откъснете от шума на големия град и сивото ежедневие и да прочетете  - Дядовата ръкавичка :) 

  • Вила Диди се намира в централната част на  България, във вилна зона Черешака на гр. Златица, на час от София по подбалканския път (70 км.) Построена е през 1985 г в класически за времето си стил и предразполага ползотворна почивка без да липсват удобствата на градската среда.
  • На първият етаж е позиционирана механа с камина и печка на дърва. Климатик спомага за комфорта в помещението, което е Г-образно, около 50 кв.м. Има напълно оборудвана кухня, охладителна витрина, печка на ток, абсорбатор, както и всичките необходими принадлежности - вилици, лъжици, чинии и т.н. Обособен е кът за хранене или забавления с миндери, подходящи за дълбока дрямка. Механата е подходяща и удобна за провеждането на семейни тържества, партита и  семинари до 20 човека. При необходимост мебелите могат лесно да бъдат размествани, редуцирани и добавяни.  Наличен е санитарен възел.
  • Непосредствено до механата е спалня с възможност да преспиват до 4 човека , разпределени на спалня и разтегаем диван. Стаята е със самостоятелна баня и тоалетна.
  • Огромен двор с плодни дървета е парцела към вилата. Разполага с външна тераса под голяма асма, фонтан и каскада за водата. Може да е удбното място за прочит на книга от наличната библиотека към вилата. За търсачите на силни усещания , предлагаме разходка в планината, където срещата с дивите животни ще е реална.
  • Втория етаж се състои от голяма стая с мека мебел и две еденични легла. На разтегателния диван могат да преспят до трима човека. Веранда с невероятна гледка към Средногорието прави усещането за релакс уникално.

  • На третия етаж има две помещения. Едното е самостоятелна спалня за двама човека , а другото  е обзаведено с три спални . Общия капацитет на спалните е осем човека.
  • Общата леглова база на вилата е 12 + 5 човека.
  • Предлагаме на гостите приготвяне на храна по поръчка , както и възможността за закупуването на пресни местни продукти: яйца,мед, сладка, билки и други.В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.