УСМИХНИ СЕ :)

  • Вила Диди се намира в централната част на  България, във вилна зона Черешака на гр. Златица, на час от София по подбалканския път (70 км.) Построена е през 1985 г в класически за времето си стил и предразполага ползотворна почивка без да липсват удобствата на градската среда.
  • На първият етаж е позиционирана механа с камина и печка на дърва. Климатик спомага за комфорта в помещението, което е Г-образно, около 50 кв.м. Има напълно оборудвана кухня, охладителна витрина, печка на ток, абсорбатор, както и всичките необходими принадлежности - вилици, лъжици, чинии и т.н. Обособен е кът за хранене или забавления с миндери, подходящи за дълбока дрямка. Механата е подходяща и удобна за провеждането на семейни тържества, партита и  семинари до 20 човека. При необходимост мебелите могат лесно да бъдат размествани, редуцирани и добавяни.  Наличен е санитарен възел.
  • Непосредствено до механата е спалня с възможност да преспиват до 5 човека , разпределени на 3 легла и разтегаем диван. Стаята е със самостоятелна баня с тоалетна.
  • Огромен двор с плодни дървета е парцела към вилата. Разполага с външна тераса под голяма асма, фонтан и каскада за водата. Може да е удбното място за прочит на книга от наличната библиотека към вилата. За търсачите на силни усещания , предлагаме разходка в планината, където срещата с дивите животни ще е реална.
  • Втория етаж се състои от голяма зала с кръгла маса за 15 човека и кът с мека мебел. Тук могат да преспят на разтегателния диван 2 човека. Залата има преход към кухненски бокс, баня с тоалетна и коридор, както и веранда с невероятна гледка към Средногорието.

  • На третия етаж има две помещения. Едното е със самостоятелна спалня , а другото  е обзаведено с четири спални . Общия капацитет на спалните е десет човека.
  • Общата леглова база на вилата е 17 човека.
  • Предлагаме на гостите приготвяне на храна по поръчка , както и възможността за закупуването на пресни местни продукти: яйца,мед, сладка, билки и други.В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.